Klusclub Cup

Op maandag 7 december is de wedstrijd om de Klusclub Cup gespeeld. Deelnemers waren (je raad het al) vrijwilligers van de Klussenclub die hun activiteiten op de maandagochtend voor één keer hadden ingewisseld voor een ronde golf met een feestelijk winters tintje. Zelfs de weergoden hadden enig mededogen: van de beloofde vele millimeters regen viel maar een relatief klein deel, dus onze bikkels hoefden niet uit te wijken naar het alternatieve programma op de driving range. Daar was wel het begin met koffie en taart, uiteraard op 1,5 meter! Onderweg was er een opwarmertje en aan het einde zelfgemaakte soep en warm worstenbrood, wederom in de driving range. Na het tellen van de punten kon Jolanda Dirven de prijzen uitreiken. Er was 1 birdie geslagen door Jaap Polak, de prijs voor de Longest was voor René Simons, voor de Neary moest Jaap Polak wederom naar voren komen. Uiteindelijk bleek de Cup met miniem verschil ten opzichte van de nummer 2 Jolanda Dirven gewonnen te zijn door onze opperklusser René Simons! René, van harte gefeliciteerd en Jolanda en René: hartelijk bedankt voor de organisatie van deze toffe ochtend, volgend jaar weer!

                 Opwarmertje tussendoor                                           Fanatieke strijd

             Degelijke afwerking van de ronde!                              De gelukkige winnaar!

Alle klussers die het afgelopen jaar mee hebben geholpen om onze baan in optimale conditie te brengen en te houden: BEDANKT! We hopen komend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen.