Nieuws

Algemeen nieuws: FINALEDAG PGA GOLF SIXES LEAGUE OP BRABANT GOLF (06-10-2019)
   (29-09-2019)

Dankzij een flitsende actie van onze Pro’s is het gelukt de Landelijke finaledag van de PGA Golf Sixes League voor onze baan binnen te halen. Deze finaledag vindt plaats op zondag 6 oktober! De wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

Er zulleen misschien mensen zeggen: “Wat is dat?”. Dit is een competitie voor jeugdteams (jonge jeugd), waarin de teams het over 6 holes tegen elkaar opnemen. En waar kan de finale nou beter gehouden worden dan op een echte 6 holes baan, bij Brabant Golf dus?

De spelvorm is Texas Scramble, om het geheugen even kort op te frissen: elke speler van het team slaat af, hierna wordt vanaf de plaats van de beste bal door alle teamleden verder gespeeld met hun eigen bal en zo verder tot de hole is uitgespeeld.

 

Via  regionale voorrondes hebben de volgende drie teams zich voor de finaledag geplaatst:

 

Winnaar regio Noord-Holland            Amsteldijk

Winnaar regio Midden                       Anderstein

Winnaar regio Noord-Brabant            De Haenen

 

Deze dag belooft een geweldige happening te worden, temeer daar tijdens de wedstrijd publiek op de baan is toegestaan. De toeschouwers mogen de teams aanmoedigen, maar het is niet toegestaan om aanwijzingen te geven of zich op enig andere wijze met het spel van de kinderen te bemoeien. De organisatie berust bij de PGA, uiteraard helpen een aantal vrijwilligers van Brabant Golf mee.

 

Wij hopen dat veel van onze leden op deze voor onze baan unieke gebeurtenis af komen, zodat het in en om het clubhuis gezellig druk is. Door deze dag kunnen wij Brabant Golf weer eens op een andere manier in de picture zetten. We zijn springlevend en dat willen we laten zien!


Ogenblik a.u.b. ...