Hartelijk welkom bij Brabant Golf

Brabant Golf in Rijen heeft een kleine baan in een landelijk gebied en heeft een parkachtige uitstraling, waar 6 pittige holes op u liggen te wachten en verder is er een driving range en een oefen corner. Een baan met een uitdaging voor zowel de ervaren als de beginnende golfer.

In het clubhuis en op het terras bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie of een drankje na afloop van uw golfronde.

Op deze site vindt u alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de actuele baanstatus, de baanagenda en de lay-out van de baan. Ook een foto-impressie ontbreekt niet. Verder is er aanvullende informatie voor greenfee spelers.

Interesse om lid te worden? Kijk dan onder het kopje informatie voor aspirant-leden voor meer informatie.

Brabant Golf is laagdrempelig en toegankelijk; iedereen voelt zich hier direct thuis!

We zien u dan ook graag op onze golfbaan en wensen u alvast veel speelplezier!

Bestuur Brabant Golf Vereniging

Laatste nieuws

09-12-2018

AFSLAAN VAN DE MATTEN VANAF NU VERPLICHT!!

Gezien de weersomstandigheden en het feit dat de afslagplaatsen daardoor steeds slechter worden is het vanaf nu verplicht op elke hole om af te slaan van de matten. Dit betekent dat u zowel op de mat moet staan als de bal op de mat (al dan niet opgeteed) te plaatsen.

De baan is hierdoor meer dan het toegestane percentage korter. Daarom is de baan niet meer Qualifying! Dit heeft dus niets te maken met het feit dat we nog wel zo lang het mogelijk is op de zomergreens blijven spelen. Als de omstandigheden ertoe noodzaken om over te gaan op wintergreens zal dit worden aangegeven en zal de vlag ook op de wintergreen staan.

Lees meer ...


Ogenblik a.u.b. ...