Golfclinics

Bent u met uw familie, vriendenclub, bedrijf, buurtvereniging of wat dan ook toe aan een leuke en sportieve activiteit, denk dan eens aan een golfclinic. Een clinic is een uitgelezen manier om met deze sport voor jong en oud kennis te maken. Je beleeft een zeer ontspannen dagdeel in een mooie groene omgeving en je bent nog sportief bezig ook.

Wat is een Golfclinic?

Bij Brabant Golf begint een clinic met een ontvangst met koffie en een plak cake. U krijgt daarna een korte uitleg van het spel aan de hand van een demonstratie en vervolgens brengen een aantal zeer ervaren spelers van de vereniging u de belangrijkste slagen van het golfspel bij: het putten, het chippen (korte slag) en de swing (lange slag). Desgewenst wordt de clinic uitgebreid met een wedstrijdje, wat u wel zelf van prijzen moet voorzien. De kosten van dit standaardarrangement zijn 15,00 Euro per persoon.

Maatwerk

Bovenop dit standaardarrangement kan in overleg van alles geregeld worden. Het uitbreiden van de clinic met een wedstrijdje is al genoemd, maar na de clinic kunt u uiteraard in het clubhuis of op het terras, afhankelijk van de weersomstandigheden, naborrelen als u dat wilt. Of misschien beter nog, wat dacht u van een warm en koud buffet of een BBQ?
Klik op Brabant Golf Catering voor de mogelijkheden.

Gegevens en voorwaarden

Op Brabant Golf gelden de volgende voorwaarden voor golfclinics:
• Minimale groepsgrootte is 6 personen.
• Maximale groepsgrootte is 48 personen.
• Deelnemers dienen schoeisel te dragen met vlakke zolen of sportschoenen. Schoenen met hoge hak zijn niet toegestaan. Het is verstandig schoeisel te dragen dat redelijk waterdicht is.
• Golf is een buitengebeuren en dus weersafhankelijk. Hou daar rekening mee met uw kleding.

Contact

Voor reserveren of informatie kunt u contact op nemen

per e-mail:
telefonisch: Janny Bakker 06-50221131
b.g.g.: Martine Oomen 06-21806173

Ook kunt u terecht bij de receptie in het clubhuis aan de Statenlaan 18, 5121 HB Rijen, telefoon 0161-220076

Golfclinic aanvragen

Klik hier om het aanvraagformulier te openen.


Ogenblik a.u.b. ...