Golfpro's Brabant Golf

Golfpro's op Brabant Golf

De opleiding tot baanpermissie/handicap 54 wordt verzorgd door Ian Lamsma en Martine Oomen. Ook verdere lessen voor leden worden op afspraak door hen verzorgd.

 

Ian Lamsma

Mijn passie is het begeleiden en coachen van mensen op hun eigen niveau en ambitie zowel voor topgolf als voor recreatief golf, en ervoor te zorgen dat mensen een lange tijd plezier kunnen beleven aan deze sport. Hierbij maak ik het liefst gebruik van het enthousiasme en gedrevenheid van de mensen zelf.

Ik woon in Gorinchem en ben van jongs af aan altijd met sporten bezig geweest zoals bijvoorbeeld atletiek en voetbal. Ik ben opgeleid als hovenier en later omgeschoold naar de IT. Nadat ik in aanraking kwam met golf ben ik me er voor gaan interesseren om anderen, met name jeugd en beginnende golfers, te gaan helpen en heb hiervoor ook de nodige opleidingen gevolgd en heb nu 3 jaar geleden de overstap gemaakt van IT naar de golfwereld als professional.


Opleidingen:

Jeugdcoach ( kss level 1 )

Talentcoach ( kss level 2 )
Golf instructor ( kss level 2/ C Professional )
 
PGA B-professional i.o.

 

Martine Oomen

Het werken met mensen geeft mij een power boost. Jong en oud, recreatief of prestatiegericht. Lessen en trainingen zijn ontspannen, maar met een gericht doel.

Het is mijn missie om mensen hun doelen te laten behalen.

Ik ben geboren op 4 Maart 1970 in Breda. Na 4 jaar verhuisden mijn ouders naar Oosterhout en daar woon ik nog steeds. Voordat ik met golf in aanraking kwam, was ik een amateur danser op landelijk niveau en gaf ik dansles op een dansschool. Na eenmaal aangestoken te zijn door het golfvirus ging mijn tijd hier in zitten en is het dansen op een zijspoor beland. Het verdiepen in techniek en het aanleren van golf skills, vond ik zo leuk dat ik opleidingen ben gaan volgen hierin.

 

Opleidingen:

Jeugdcoach ( kss level 1 )
Talentcoach ( kss level 2 )

Golf instructor ( kss level 2/ C Professional )

 

We hopen u graag binnenkort  te zien op Brabant Golf.

Martine Oomen                         Ian Lamsma

info@golfscool.nl                      info@nlgolf.nl

06-21806173                             06-30920839


Ogenblik a.u.b. ...